Wolverine 2013 Online Subtitrat

Wolverine 2013 Online Subtitrat

The Wolverine 2013 online subtitrat in romana este un film super-erou american 2013-australian ce il are in prin plan pe personajul Wolverine de la Marvel Comics. În 1945, Logan, Wolverine, are loc într-un lagăr japonez POW lângă Nagasaki. Timpul bombardamentelor atomice, din Nagasaki, Logan salvează un ofițer numit Yashida, și scuturi el de la explozie. […]

Actiune, Sf Online

The Wolverine 2013 online subtitrat in romana este un film super-erou american 2013-australian ce il are in prin plan pe personajul Wolverine de la Marvel Comics. În 1945, Logan, Wolverine, are loc într-un lagăr japonez POW lângă Nagasaki. Timpul bombardamentelor atomice, din Nagasaki, Logan salvează un ofițer numit Yashida, și scuturi el de la explozie.

În ziua de azi, Logan trăiește ca un pustnic în Yukon, chinuit, prin halucinatii, de Jean Grey, care a fost nevoit, să ucidă în X-Men: The Last Stand. El se află, de Yukio, un mutant cu abilitatea de precognitive, de a prevedea moartea oamenilor, pe partea, de Yashida, acum CEO, de o corporație de tehnologie. Yashida, care este pe moarte, de cancer, vrea Logan, pentru a însoți Yukio, în Japonia, astfel, încât el poate rambursa datoria lui de viață. Trailerul de la Wolverine 2013 online subtitrat in limba romana poate fi urmarit in partea de jos a site-ului!

În Tokyo, Logan intalneste fiul Yashida lui, Shingen, și nepoata, Mariko. Există, Yashida oferă, pentru a transfera capacitatea de vindecare a lui Logan în propriul său corp, economisind astfel viata Yashida lui, și atenuarea Wolverine 2013, de nemurirea, care Logan vede ca un blestem. Logan refuză, și pregătește, pentru a părăsi a doua zi. În acea noapte, Yashida de doctor Viper introduce ceva în corpul lui Logan, dar Logan se respinge ca un vis.

În dimineața următoare, Logan este informat, că Yashida a murit. La înmormântare, gangsteri Yakuza încercare, să-l răpească Mariko, dar Logan, și Mariko scape împreună în extinderea urbană, din Tokyo. Logan este împușcat, iar rănile nu se vindeca la fel de repede cum ar trebui. După lupta cu mai mult Yakuza pe un tren glonț, Wolverine 2013 online gratis, și ascunde Mariko într-un hotel local dragoste. Între timp, Yashida lui bodyguard Kenuichio Harada, se întâlnește cu Viper, care, după ce sa demonstreze puterile mutante pe el, cere a găsi Logan, și Mariko.

Logan, și Mariko de călătorie, la casa Yashida din Nagasaki, iar cei doi cad încet pentru fiecare alte. Între timp, Yukio are o viziune, de Logan moarte, și merge, să-l avertizeze. Înainte de Yukio ajunge, Mariko este capturat, de Yakuza. După interogarea unul, dintre răpitori, Wolverine 2013 online subtitrat și Yukio se confrunta cu logodnicul Mariko, ministru corupt, Justiției Noburo Mori. Mori mărturisește că a conspirat cu Shingen, pentru a o ucide pe Mariko din cauza ca Yashida i-a lăsat controlul, a companiei fetei și nu lui Shingen.

Poti vedea filmul The Wolverine online subtitrat si pe filmegratisonline.ro!


Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: