Transporter 3 Online Subtitrat

Transporter 3 Online Subtitrat

Transporter 3 online cu subtitrare in limba romana: Deseuri toxice care zac intr-un vas care asteapta permisiunea de a intra in portul Odessa. Frank Martin refuza un job in Marseille, plasandu-l mai departe unui prieten. Dupa putin timp, pretenul sau, ranit intr-un schimb de focuri, se izbeste cu masina si intra in dormitorul lui Frank […]

Actiune, Aventura, Crima Online

Transporter 3 online cu subtitrare in limba romana: Deseuri toxice care zac intr-un vas care asteapta permisiunea de a intra in portul Odessa. Frank Martin refuza un job in Marseille, plasandu-l mai departe unui prieten. Dupa putin timp, pretenul sau, ranit intr-un schimb de focuri, se izbeste cu masina si intra in dormitorul lui Frank dupa care moare, lasand o femeie tanara pe bancheta din spate. Angajatorul omului care a murit apare, si il forteaza pe Frank sa accepte jobul, lipindu-i o bratara de mana care va exploda daca Frank se indeparteaza mai mult de 75 de metri de masina.

Server 1: Filmul Transporter 3 online cu subtirare in limba romana

Frank calatoreste de la Marsilia prin München şi Budapesta, până când ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi (François Berléand), Frank susţine cu oamenii care-l puternic armate în luarea de locuri de muncă, agenţii trimis de guvernul ucrainean să-l intercepteze, şi general de lipsa de cooperare a pasagerului său.

Valentina crede ca ea va urma sa moara, aşa ca se apuca si consumă droguri şi alcool să se simtă mai bine şi să se distreze pentru ultima oară. Frank nu este fericit de acest lucru, pentru că ambii trebuie să rămână cu ochii in petru. Cu toate acestea, Frank si Valentina incep sa simte unele lucruri unul pentru celalalt, în timp ce multe incercari ii apasa.

În cele din urmă Valentina este răpit de către Johnson, lăsând pe un tren de pasageri. Martin conduce maşina lui de pe un pod să aterizeze pe tren în mişcare, atunci toate luptele din interiorul huligani. Johnson şi Valentina final într-un transport în apropiere de partea frontală a trenului, care este apoi separat de restul de vagoane. Revenind la maşina lui, Martin sare decalaj lărgirea, crashing în transport. După o luptă, Martin transferuri dispozitiv exploziv de la încheietura mâinii la Johnsons, lansează apoi vehiculul din tren. dispozitiv exploziv ucide Johnson.

Tarconi le salvează şi solicită Vasilev, spunându-i că fiica sa este în siguranţă. Vasilev rips formează contractul, iar nava de la început este percheziţionat de poliţie. Frank, Tarconi şi Valentina sunt prezentate de pescuit în ocean.

3 Recenzii

  1. faral spune:

    multumesc bun film merita vazut

  2. VIOREL spune:

    INTAI SA-L VIZIONEZ SI APOI COMENTARIUL

  3. ovidiu spune:

    betoneala frate

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: