The Sixth Sense Online Subtitrat

The Sixth Sense Online Subtitrat

The Sixth Sense online subtitrat in limba romana este un film ce face parte din top 250 cu nota 8.2/10 din 230000 de voturi. Malcom Crowe este un psiholog renumit si premiat – pentru copii. El primeste o vizita de la un fost pacient nefericit care il raneste pe Crowe dupa care se sinucide. Dupa […]

Drama, Mister, Thriller Online

The Sixth Sense online subtitrat in limba romana este un film ce face parte din top 250 cu nota 8.2/10 din 230000 de voturi. Malcom Crowe este un psiholog renumit si premiat – pentru copii. El primeste o vizita de la un fost pacient nefericit care il raneste pe Crowe dupa care se sinucide. Dupa cateva luni mai tarziu, Crowe este vizitat de catre un baiat de noua ani pe nume Cole. Acesta vede oameni morti ca nu stiu ca au murit. Din aceasta cauza – el este considerat un ciudat la scoala si in viata de zi cu zi. Crowe, la inceput crede ca baiatul are doar niste vedenii, dar dupa ce petrece mai mult timp cu el, descopera ca Cole s-ar putea sa vada ceea ce pretinde.

Filmul The Sixth Sense online cu subtitrare in limba romanaMalcolm Crowe (Bruce Willis), un psiholog pentru copii din Philadelphia, se întoarce acasă într-o noapte cu soţia sa, Anna Crowe (Olivia Williams), după ce a fost onorat pentru munca sa. Ea spune că totul în lume, este al doilea loc de muncă a lui, inclusiv ei. Cei doi descopera apoi ca nu sunt singuri, un tanar (Donnie Wahlberg) apare fluturând un pistol. El spune că nu vrea să-ţi fie frică şi mai acuză Crowe de a nu-l. Crowe îl recunoaşte ca Vincent Grey, un pacient care a fost tratată ca un copil pentru halucinaţii. Grey impusca Crowe în abdomen, si secunde mai tarziu se sinucide cu pistolul.

Din toamna anului următor, Crowe începe să lucreze cu un alt pacient, de nouă ani, Cole Sear (Haley Joel Osment), care are o conditie similara a lui Vincent. Crowe devine dedicat băiat, deşi el este bântuit de îndoieli cu privire la abilitatea lui de a-l ajute după eşecul său cu Vincent. Între timp, el este, de asemenea, foarte îngrijorat de faptul că relaţia cu soţia sa este de la început la sfârşit, datorită daruirea sa pentru work.witch lui ‘s coaxing şi solicită Luca la cină.Vrăjitoarea brusc pleacă.

Filmul a avut un succes incredibil. A fost nominalizat de 6 ori, a castigat 31 de premii si a avult alte 37 de nominalizari.
Actorii din film :
Bruce Willis … Dr. Malcolm Crowe
Haley Joel Osment … Cole Sear
Toni Collette … Lynn Sear
Olivia Williams … Anna Crowe
Trevor Morgan … Tommy Tammisimo
Donnie Wahlberg … Vincent Grey

8 Recenzii

 1. darkisha spune:

  Un final neasteptat…frumos film.

 2. Aryanna spune:

  Bravo pentru munca depusa , ma bucur ca sunteti !!

 3. Traian Lupu spune:

  Cred ca-i bun

 4. katarinka spune:

  Mi-a placut

 5. mirela spune:

  Sa-l vad si sa-l revad in fiecare zi si nu m-as satura , merita toate premiile

 6. tereza spune:

  SUPER…FARA CUVINTE

 7. ecaterina spune:

  super, si cred ca e adevarat ca se poate comunica de dincolo cu cei de auci in vis. fratele meu mort i a comunicat fiului meu in vis ca are nevoie de ajutor si iertare de la doua persoane pentru a putea trece mai departe. dupa ce cele doua persoane au facut ce li s a cerut a venit din nou in vis si a multumit apoi a zis ca aum ii este bine si pleaca intr-un loc bun . ei incearca in vis sa ne comunice dar nu toti sunt capabili sa recepteze. excelent subiectul si jocul plin de sensibilitate.

 8. ninel spune:

  Un film bun captivant si cu un final neasteptat.

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: