The Book of Eli Online Subtitrat

The Book of Eli Online Subtitrat

The Book of Eli Online Gratis Subtitrat este un film care il prezinta pe Eli, rol jucat de Denzel Washington. Dupa 30 de ani de la un eveniment apocalitic, Eli calatoreste pe jos inspre coasta vestica a Statelor Unite. Pe drum el da dovada de cunostiinte bune in lupta si in tehnici de supravietuire, in […]

Actiune, Aventura, Drama Online

The Book of Eli Online Gratis Subtitrat este un film care il prezinta pe Eli, rol jucat de Denzel Washington. Dupa 30 de ani de la un eveniment apocalitic, Eli calatoreste pe jos inspre coasta vestica a Statelor Unite. Pe drum el da dovada de cunostiinte bune in lupta si in tehnici de supravietuire, in timp ce vaneaza animale salbatice stranii si infrange un grup de banditi care incercau sa-l jefuiasca la drumul mare. Cautand o sursa de apa el ajunge intr-un orasel construit de Carnegie care viseaza sa construiasca si alte orasele, dar dorintele sale atarna de gasirea unei anumite carti – Biblia, asa ca isi trimite oamenii in fiecare zi sa o caute.

Filmul The Book of Eli Online subtitrat in romana

Intr-un bar local, Eli se ia la bataie cu un grup de motociclisti si ii ucide pe toti, intr-un mod de nedescris. Faza a semanat mult cu o secventa dintr-un film cu Jackie Chan. Realizand ca Eli este un om invatat, si vrand sa se foloseasca de acesta, Carnegie, el capo di tuti capi din acest colt uitat de Dumnezeu, il roaga pe Eli sa ramana, desi oferta pare sa nu fie negociabila. Dupa ce concubina lui Carnegie, Claudia, ramasa oarba, ii da lui Eli niste mancare si niste apa, Carnegie o roaga pe sora acesteia Solara (Mila Kunis) sa-l seduca pe The Book of Eli online 2010. Acesta nu accepta avansurile dar o invita sa manance cu el , dupa ce isi spun rugaciunea.

Carnegie isi da seama ca Eli online are o copie a Bibliei, cartea pe care o cauta caci toate copiile fusesera distruse dupa apocalipsa. Eli se furiseaza din camera sa si se duce la magazinul de peste drum unde intreaba de “Inginer” – pentru a-si reincarca bateria. Carnegie incearca sa-l opreasca pe Eli, punand ca oamenii sa traga asupra lui insa Eli, scapa si este urmarit de Solara. Dupa ce acestia sunt urmariti in tot desertul de catre Carnegie si oamenii lui, lucrurile par sa se inrauteasca.

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: