Rambo 4 Online Subtitrat

Rambo 4 Online Subtitrat

Rambo 4 online cu subtitrare in limba romana: Veteranul de razboi John Rambo a supravietuit multor provocari si de ceva vreme s-a retras in Thailanda pentru a duce o viata simpla si lipsita de griji. Aici el se ocupa cu capturarea serpilor si cu transportul de persoane pe vechia sa barca. Desi el se fereste […]

Actiune, Razboi, Thriller Online

Rambo 4 online cu subtitrare in limba romana: Veteranul de razboi John Rambo a supravietuit multor provocari si de ceva vreme s-a retras in Thailanda pentru a duce o viata simpla si lipsita de griji. Aici el se ocupa cu capturarea serpilor si cu transportul de persoane pe vechia sa barca. Desi el se fereste de probleme, problemele nu par sa se fereasca de el: un grup de misionari crestini, condusi de catre Michael Burnett si Sarah Miller, il abordeaza pe Rambo, in dorinta de a-i inchiria barca si de a-i duce in susul raului pana in Burma, dar acolo este o zona de razboi de mai bine de 50 de ani.

Server 1: Filmul Rambo 4 online cu subtitrare in limba romanaPe fondul protestelor politice ale crizei din Birmania, nemilos ofiţer militar maiorul Pa Tee Tint (Maung Maung Khin) conduce o armată de soldaţi Tatmadaw să-i jefuiască sate mici, într-o campanie de frică. El ceasuri cu indiferenţă ca sătenii nevinovaţi sunt obligaţi în mlaştinile mina-infestate şi ordinele oamenii lui pentru a răpi adolescenţi de sate care urmează să fie îndoctrinaţi în armata lui. Fostul soldat american John Rambo (Sylvester Stallone), acum trăieşte în Thailanda într-un sat de la distanţă în apropierea graniţei Birmania în cazul în care el face un trai capturarea şi vânzarea de serpi, precum şi oameni Rularea pe pistă în sus şi în jos pe râul Salween în barca lui. El este abordat de către misionar Michael Burnett (Paul Schulze) care solicită ca el şi grupul lui să fie transportat în Birmania pe o misiune umanitară pentru a oferi ajutor pentru membrii tribului Karen. Rambo refuză, invocând faptul că fără arme nu va fi nici o schimbare, dar lui Michael persistent asociat Sarah Miller (Julie Benz), în cele din urmă îl convinge.

În timpul călătoriei lor, barca este oprită de un trio de piraţi conduce un canoniera care cererea Sarah în schimbul pasaj, care realizeaza Rambo va duce la ei fiind violat în mod repetat, torturat si cel mai probabil ucis. După negocierile eşuează, Rambo atrage un pistol şi armele jos pirati, mai târziu se întorc să ardă corpurile lor şi a navei pentru a ascunde dovezile. Deşi acţiunile sale a salvat misionari, Michael este foarte tulburat şi la sosirea în Birmania, el informează Rambo grupul va călători pe cale rutieră şi nu va nevoie de el pentru drumul de intoarcere. El insistă să Rambo că uciderea nu este niciodată drept şi că el va raporta incidentul la întoarcerea lor. Misiunea merge bine până Tatmadaw, condus de maiorul Tint, brusc atac, sacrificarea cele mai multe dintre săteni şi doi misionari şi răpirea restul, inclusiv Michael şi Sarah. În cazul în care misionarii nu pentru a reveni după zece zile, pastorul lor (Ken Howard) vine să ceară ajutor lui Rambo pentru a ghida o echipa de cinci angajat mercenari pentru satul unde misionarii au fost vazut ultima oara.

8 Recenzii

 1. lola vasilica spune:

  ca de obicei in seria asta foarte cool bv stallone ne-ai incantat copilaria si nu numai bv bv bv bv ..

 2. RAMONA spune:

  SUPERRRRRRR fainnnnnnnnnnnnnnn

 3. florea spune:

  un film bun.chiar din copilaria noastra.oricum tot ce afost o data nimic nu se va mai naste sau nu va fii.asa ca viitorul lasa de dorit.tot muzica sau filmele mai vechi raman.

 4. Ionut spune:

  Foarte tare super cool

 5. Antonio spune:

  Foarte misto

 6. Antonio spune:

  Foarte misto

 7. daniel spune:

  STALONE.SERIA ASTA DE RAMBO, ESTE DE CEA MAI BUNA CALITATA BV !!

 8. DANIEL spune:

  filmu, e foarte bun !! Nustiu daca o sa mai fie vreodata,actori de calibru asta. Sau,, ca generatia lu Salone!!! bv

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: