Pacific Rim Online Subtitrat

Pacific Rim Online Subtitrat

Pacific Rim online subtitrat in romana gratis este un film american de ficțiune din 2013. Orașele pe care le cunoastem au ajuns sa fie atacate in anul 2013 de catre Kaijus: fiare extradimensional colosale, care se apar dintr-un portal interdimensional din Oceanul Pacific. Pentru a le combate oamenii din zona Pacificului construiesc Jaegers: Masini colosale […]

Actiune, Sf Online

Pacific Rim online subtitrat in romana gratis este un film american de ficțiune din 2013. Orașele pe care le cunoastem au ajuns sa fie atacate in anul 2013 de catre Kaijus: fiare extradimensional colosale, care se apar dintr-un portal interdimensional din Oceanul Pacific. Pentru a le combate oamenii din zona Pacificului construiesc Jaegers: Masini colosale de război, manevrate de echipaj uman, de obicei, cu doi piloți al caror creier sunt legate, pentru a împărți sarcina mentala copleșitoare in pilotarea acestor mașinarii sofisticate. Deși Jaegers sunt eficiente, atacurile Kaiju devin mai frecvente și mai puternice.

Filmul Pacific Rim online subtitrat in limba romana este plin de efecte speciale

Până în 2025, guvernele Pacific Rim au întrerupt Jaeger proiect, și stațiune, la construirea de ziduri masive de coastă, pentru a proteja omenirea de Kaijus. Cele patru Jaegers rămase sunt redistribuite, la Hong Kong, pentru a apăra coasta nefortificate până la perete este finalizată. Stivuitor Rusalii, comandant, a forțelor Jaeger, pune la cale un plan, pentru a pune capăt războiului, folosind o armă nucleară, pentru a distruge portal.

Rusalii Abordări pilot pensionar Raleigh Becket, și-l convinge, să se întoarcă, și pericol pilot țigan, Jaeger hei, și fratele lui Yancy dată pilotat. În timpul unei misiuni în largul coastei, din Alaska, Yancy a fost ucis, de un Kaiju timp conectat, la fratele său, traumatizante Raleigh. Ajungând la Hong Kong, Raleigh este asociat cu potențial de co-pilot, pentru a găsi unul cu o conexiune puternică, ca și mai puternică legătura, o performanță mai bună în luptă.

Simțind o conexiune puternică, Raleigh cere, să fie un parteneriat cu Mako Mori, director, a proiectului de retehnologizare Jaeger. Rusalii se opune, așa cum Mako este adoptat fiica lui, dar pana la urma il va plati. Rulați duo-ului testul inițial de aproape un dezastru Când Mako devine prinși într-o amintire din copilărie, de atac Kaiju, a orfani în urmă, ea Activează neatenție, și armele aproape descărcări Gipsy pericol în timp ce în hangar. La scurt timp după aceea, ceilalți Jaegers au sarcina de a se apara de un atac dublu Kaiju în Hong Kong. Apărare merge prost, cu Kaijus distruge două Jaegers, și dezactivarea al treilea. Rusalii trimite Raleigh, si Mako, pentru a monta o ultimă poziție cu Pericol Gipsy.


Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: