Ondine Online Subtitrat

Ondine Online Subtitrat

Filmul Ondine este un basm modern care spune frumoasa poveste a unui pescar irlandez pe nume Syracuse, a carui viata se da peste cap cand acestuia ii cade, la propriu, in plasa o femeie misterioasa. Aceasta se comporta ciudat si ii spune acestuia ca o cheama Ondine (venita din mare). Fiica lui Syracuse pe nume […]

Drama, Fantezie Online

Filmul Ondine este un basm modern care spune frumoasa poveste a unui pescar irlandez pe nume Syracuse, a carui viata se da peste cap cand acestuia ii cade, la propriu, in plasa o femeie misterioasa. Aceasta se comporta ciudat si ii spune acestuia ca o cheama Ondine (venita din mare). Fiica lui Syracuse pe nume Annie, ajunge sa creada ca Ondine este un fel de femeie-foca a marii. Annie spera ca ca fata va sta pe pamant pentru sapte ani de zile si ca isi va folosi puterile pentru a o vindeca, Annie avand un rinichi bolnav. Problemele incep sa apara, iar adevarul va iesi in curand la iveala.

Filmul Ondine online subtitrat in limba romanaIn film joaca urmatorii actori :
- Colin Farrell joaca in rolul pescarului Syracuse
- Alicja Bachleda-Curus joaca in rolul lui Ondine, femeia gasita in plasa pescarului
- Stephen Rea in rolul de Preot
- Dervla Kirwan joaca in rolul lui Maura
- Aison Barry – fetita care joaca in rolul lui Annie, fiica lui Syracuse
- Emil Hoştină – acesta s-ar putea sa fie un roman de-al nostru :)

Filmarile au inceput la 18 Iunie 2008, in peninsula Beara din Irland. Premiera filmului Ondine online a avut loc pe 18 Februarie 2010 in Dublin – facand parte din Festivalul International de film Jameson Dublin. In Statele Unite a fost lansat pe 4 Iunie 2010 de catre Magnolia Pictures. Vizionare Placuta!

4 Recenzii

 1. nita spune:

  super

 2. Mary spune:

  Da,un film bun !! Mi-a placut.

 3. ervin spune:

  super…il recomand calduros

 4. ama spune:

  super.e o poveste din realitate.

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: