Mean Machine Online Subtitrat

Mean Machine Online Subtitrat

Mean Machine online cu subtitrare in limba romana: Capitanul Mean Machine Danny, fost capitan al Angliei a cazut in dizgratie si este trimis la inchisoare pentru ca a asaltat doi politisti. Cat timp este in inchisoare acesta nu primeste nici un favor din cauza celebritatii sale si statului sau. Multi prizonieri se iau la harta […]

Comedie, Drama Online

Mean Machine online cu subtitrare in limba romana: Capitanul Mean Machine Danny, fost capitan al Angliei a cazut in dizgratie si este trimis la inchisoare pentru ca a asaltat doi politisti. Cat timp este in inchisoare acesta nu primeste nici un favor din cauza celebritatii sale si statului sau. Multi prizonieri se iau la harta constant de el, insultandu-l ca si-a facut tara de ras si nu a participat la crucialul joc de la World Cup. Acestia isi tine capul jos si are oportunitatea de a lasa totul in urma si de a schimba viata prizonierilor.

Server 1 – Filmul Mean Machine online cu subtitrare in limba romanaGuvernatorul ii oferă lui Meehan un loc de muncă ca antrenor al echipei de fotbal al gardienilor din închisoare “; nu doresc să facă duşmani cu alţi deţinuţi, scade Meehan, şi oferă în schimb de a instrui o echipă compusă din alţi deţinuţi, care va avea pe gardienilor într-o practică meci.

Meehan se termină cu dealer contrabandă rezident, masive, ca şi omul lui dreaptă. El primeşte, de asemenea, sfaturi de la un Doc vechi condamnatul, care învaţă Lore Meehan închisoare. Meehan câştigă respectul de alţi deţinuţi, după atacă un ofiţer, dl Ratchett, care este atacat Massive, şi apoi este ocupat cu sarcina de formare a echipei sale din contra, inclusiv un con de maxima securitate numita Monk (Jason Statham) un detinut violent scoţian.

2 Recenzii

  1. dorin spune:

    vreau sa vizionez filmu subtitrat

  2. calinescu spune:

    perfect

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: