Limitless Online Subtitrat

Limitless Online Subtitrat

Limitless online cu subtitrare in limba romana: Un thriller de actiune despre un scriitor care ia un drog experimental ce ii permite sa-si foloseasca creierul la 100%. In timp ce un om evolueaza intr-o versiune perfecta a sa, forte mai corupte decat isi poate imagina vor sa-l asasineze. Fara servici, scriitorul Eddie Morra este parasit […]

Mister, Sf, Thriller Online

Limitless online cu subtitrare in limba romana: Un thriller de actiune despre un scriitor care ia un drog experimental ce ii permite sa-si foloseasca creierul la 100%. In timp ce un om evolueaza intr-o versiune perfecta a sa, forte mai corupte decat isi poate imagina vor sa-l asasineze. Fara servici, scriitorul Eddie Morra este parasit de catre prietena sa Lindy, iar asta ii confirma faptul ca este un om fara viitor. Totul se sterge cu buretele cand un prieten vechi ii face cunostiinta cu NZT, o persoana care il face sa fie cel mai increzator om de pe planeta.

Server 1 la Filmul Limitless online cu subtitrare in limba romana

Edward “Eddie” Morra (Bradley Cooper) este un scriitor care trăieşte în New York City şi a fost recent obiectul unui dumping de prietena lui Lindy (Abbie Cornish), în plus faţă de faptul că nu a respecta termenul de a transforma în noua sa carte, pe care el n-a T a început încă. Într-o zi, Eddie vine în Vernon Gant (Johnny Whitworth), fratele de fosta sa soţie, Melissa Gant (Anna Friel). Vernon din filmul Limitless online subtitrat este un traficant de droguri, şi el oferă Eddie un eşantion de un medicament nou nootropic, NZT-48, susţinând că aceasta are capacitatea de a accesa pentru oameni de 100% din puterea creierului, spre deosebire de 20% în mod normal. Eddie acceptă, şi, spre surpriza lui, de droguri nu funcţionează, într-adevăr, permiţându-i să termine cartea sa.

Solicită Eddie Vernon pentru mai mult de droguri, şi Vernon este de acord, după Eddie ruleaza un comisioane puţine pentru el. Când Eddie se întoarce la apartamentul lui Vernon, el găseşte Vernon ucis şi solicită prompt de poliţie. El repede deduce că Vernon a fost probabil ucis de cineva care dorea sa stash de NZT, şi el caută un apartament cu Vernon pentru ea. El găseşte stash de NZT şi un teanc de bani şi o foloseşte pentru a transforma viaţa în jurul valorii.

8 Recenzii

 1. sosso spune:

  Foarte bun filmul, merita vazut

 2. mimi spune:

  super interesanta ideea

 3. Ovidiu spune:

  E dragut, merita vazut!

 4. marianHg spune:

  foarte tare!!recomand!!

 5. marius spune:

  remarcabil . vinde cineva asa ceva? :))))

 6. Panaite Aurel spune:

  daaaaa…….este buuuuunnn.

 7. cosmin spune:

  maine poimaine o sa vinda cineva si la noi pastile asemanatoare :)) oricum belea filmu

 8. cosmin spune:

  hmmm am si eu o rugaminte este vb de un film cu scufita rosie horror, dar nu varianta asta noua ci una veche am vazut inceputu filmului si apoi am adormitpe TVR 2 acu cativa ani buni in urma, nu gasesc filmu niciunde oare al puteti gasi voi? daca da uitati id meu sa ma anuntati superstard5 ,MULTUMESC.

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: