Last Night Online Subtitrat

Last Night Online Subtitrat

Last Night online gratis cu subtitrare in limba romana: Filmul ne prezinta un cuplu. Cei doi stau despartiti pentru o noapte deoarece sotul pleaca intr-o mica vacanta de serviciu impreuna cu o colega de a sa de care este atras. In timp ce el rezista tentatiei, sotia sa isi reintalneste o fosta iubire. Server I […]

Drama, Romantic Online

Last Night online gratis cu subtitrare in limba romana: Filmul ne prezinta un cuplu. Cei doi stau despartiti pentru o noapte deoarece sotul pleaca intr-o mica vacanta de serviciu impreuna cu o colega de a sa de care este atras. In timp ce el rezista tentatiei, sotia sa isi reintalneste o fosta iubire.

Server I – Filmul Last Night online cu subtitrare in limba romanaJoanna (Keira Knightley) şi Michael Reed (Sam Worthington) au o viata fericita. Ei isi vad de viata lor până cand Joanna o intalneste Laura (Eva Mendes), o colega de lucru uluitor de frumoasa pe care Michael nu a menţionat-o niciodata sotiei. În timp ce Michael este plecat cu Laura pe o călătorie de afaceri, Joanna se execută într-o iubire veche, dar nu destul de uitat, Alex (Guillaume Canet). Ca noaptea progresează şi creşte ispită, fiecare trebuie să se confrunte cu cine sunt ei cu adevărat.

În scena finală, Michael se întoarce la soţia lui şi reiterează, sincer, că el o iubeşte. Joanna nu răspunde. Ei despart din îmbrăţişare şi se uită la ei Michael cercetător. Joanna, uitîndu trecut Michael, inhaleaza brusc ca şi cum să vorbească şi reducerile film la negru.

În mintea regizorului, această scenă exprimă două tipuri de infidelitate, trup şi suflet, la care bărbaţii şi femeile sunt atât înclinat, sugerând că bărbaţii sunt mai des punct de vedere fizic necredincios încă încă profund în dragoste cu soţiile lor, în timp ce femeile sunt mai puternice în reziste corporale ispitele, deşi nu pot controla inima lor.

7 Recenzii

 1. demetraaida spune:

  pe o scala de la 1 la 10,de la mine primeste 4!am pierdut timpul aiurea asteptand sa se intample ceva…….plictisitor ,aproape am adormit de 2 ori!

 2. claudia spune:

  filmul este grozav…am crezut k la final,jo ii va simtzii arfumullaurei in hainele lui michael…ma ashteptam sa se desparta,si alex,sa se intoarca la jo…:)…dar si finalul acesta a fost oke..au rmas impreuna…dar miar fii plakut daka michael,iar fii recunoscut ce sa intamplat..sau mkar o parte…:D…

 3. weber spune:

  un film excelent…merita vizionat mai ales de cei care isi inseala sotiile dar si de catre sotiile predispuse sa-si insele sotii

 4. andreea spune:

  naspha…nu mi-a plakut…

 5. catalina spune:

  Traiesc exact aceeasi drama. Filmul este foarte bun!

 6. mirela spune:

  o drama adevarata,foarte frumos sfarsitul aiurea dar un film bun merita vazut

 7. cris spune:

  sant o gramada de filme care nu sant puse,de ce?

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: