Just Go With It Online Subtitrat

Just Go With It Online Subtitrat

Just Go With It online cu subtitrare in limba romana: Danny o intalneste intr-un final pe fata visurilor sale, dar din cauza unui inel care pana acum ii purtase noroc la agatat, Danny trebuie acum sa minta ca are o sotie si ca este in pragul divortului. Problema este ca Palmer, fata pe care Danny […]

Comedie, Romantic Online

Just Go With It online cu subtitrare in limba romana: Danny o intalneste intr-un final pe fata visurilor sale, dar din cauza unui inel care pana acum ii purtase noroc la agatat, Danny trebuie acum sa minta ca are o sotie si ca este in pragul divortului. Problema este ca Palmer, fata pe care Danny vrea s-o cucereasca vrea sa faca cunostiinta cu sotia si cu “copii” acestuia asa ca Danny ii cere ajutorul asistentei sale Katherine si copiilor acesteia dar o minciuna duce la multe alte minciuni si lucrurile o iau razna.

Server 1 Just Go With It online cu subtitrare in limba romanaDanny merge la Palmer la şcoală pentru a încerca să ii explice cum sta treaba. În loc sa-i spuna adevărul, el îi spune ca este divorţat de o femeie pe nume Devlin, după Devlin Adams, şi că ea l-a inselat pe el primul. Palmer şi apoi insistă asupra întâlnire Devlin, şi Danny este de acord. Danny se întoarce la biroul său şi solicită Katherine să pozeze pentru el, el poate schimba aspectul său cu intervenţii chirurgicale cosmetice după ce ea este terminat, Palmer nu o va recunoaşte, atunci când ea va vizita la birou. Ei merg cumpărături pe Rodeo Drive să cumpere hainele astfel încât ea poate arata ca o soţie trofeu.

La o băutură hotel este Danny Palmer şi sa întâlnit cu un croitor-a făcut la Katherine, care le dă binecuvântarea sa, dar are posibilitatea de a face până povesti stanjenitoare despre Danny. Atunci când sunt pe cale să plece, Katherine primeste un telefon de la copiii ei. Ascultaţi interviul ei, Palmer presupune că copiii ei sunt Danny este la fel de bine, şi Danny se simte obligat să continue şaradă de Palmer spune că ei sunt lui şi lui Katherine copii. Danny apoi întâlneşte în particular cu copiii lui Katherine, Maggie (depozitare Madison) şi Michael (Griffin Gluck), să negocieze condiţiile pentru ei deghizat ca copiii lui. Katherine este furios despre faptul că Danny doreşte să folosească copiii ei, dar ea acceptă fără tragere de inimă.

17 Recenzii

 1. dorin spune:

  ami place filmele de actiune si vreau sa vad si eu unu ala cum se cheama care aesit acu razbunatoru cred salutare

 2. danut spune:

  extraordinar merita vazut

 3. nic spune:

  pentru dorin la:
  “ami place filmele de actiune si vreau sa vad si eu unu ala cum se cheama care aesit acu razbunatoru cred salutare”

  tr, poate vezi si olecuta de gramatica

 4. Rozette spune:

  Este cel mai supeerb fil!!

 5. Ioana spune:

  jennifer :x o ador..e un film foarte bun..merita vazut

 6. george spune:

  un film extra

 7. georg spune:

  jennifer ,nicole si adam -un trio exceptional

 8. doru spune:

  superb film se incarca cam greu dar merita….

 9. manuela spune:

  am vazut filmul si e super insa vreau sa vad si partea a doua unde o pot gasi? ms

 10. ana spune:

  coooooollllllllllll

 11. simona spune:

  super filmul

 12. Mary spune:

  Dragut…

 13. anita19772 spune:

  superrrrrrr

 14. mihai adrian spune:

  superrr tareeee :))))))

 15. monica spune:

  awesome, merita vazut, o comedie romantica de nota 10

 16. Ecaterina spune:

  Chiar un film bun merita vazut….un singur lucru ia lipsit,ar fi fost mmisto daca la sfarsit s-ar fi intalnit cu prima lui sotie si ea sa fi devenit o grasana urata si divortata; dar chiar si asa misto filmul il recomand oricui :)

 17. alin spune:

  super tare filmul mi-a placut f mulu

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: