Due Date Online Subtitrat

Due Date Online Subtitrat

Due Date 2010 online cu subtitrare in romana: Personajul principal este Peter Highman, rol in care joaca starul Robert Downey Jr, si care se pregateste sa zboare inapoi spre Los Angeles, el aflandu-se acum in Atlanta cu niste treburi. Motivul pentru care vrea sa ajunga neaparat acasa este faptul ca sotia sa Sarah urmeaza sa […]

Comedie, Drama Online

Due Date 2010 online cu subtitrare in romana: Personajul principal este Peter Highman, rol in care joaca starul Robert Downey Jr, si care se pregateste sa zboare inapoi spre Los Angeles, el aflandu-se acum in Atlanta cu niste treburi. Motivul pentru care vrea sa ajunga neaparat acasa este faptul ca sotia sa Sarah urmeaza sa nasca. Odata ajuns in avion, Peter afla ca Ethan Tremblay, cu care a avut un mic incident sta in spatele sau la clasa I. Dupa ce a folosit cuvintele terorist si bomba, din cauza lui Ethan, Peter este impuscat cu gloante de cauciuc si amandoi sunt ulterior dati jos din avion.

Server 1 Filmul Due Date online cu subtitrare in limba romana 2010Cei doi ajung sa calatoreasca impreuna, cu masina, iar după ce opresc în Birmingham, Alabama să cumpere marijuana, Peter şi Ethan îşi dau seama că au doar 60 dolari în portofel. Peter isi suna nevasta sa-i transfere bani. Din moment ce el nu are buletinul de identitate, Peter o pune pe soţia sa sa transfere banii pe numele lui Ethan. După ce la Western Union, Ethan reaminteşte faptul că banii au fost trimis la numele de scena său şi, prin urmare, nu este numele său real, Ethan Chase, care este pe singurul său de guvern problema ID Western angajat Uniunii (Danny McBride) nu acceptă împuşcat lui Ethan cap, ca dovadă de identitate şi refuză transferul. Frustrat şi pe margine, Peter verbal atacă omul care, chiar dacă el este un veteran roată scaun-obligat razboiului din Irak, atacurile Peter în represalii, ferm l-au bătut. Peter este la prima dispreţuitor de Ethan, batjocorind abilitatile sale care acţionează într-o baie zonă autostrada de odihnă, dar începe să se înmoaie atunci când de fapt, Ethan pauze în jos pentru că îi este dor de tatăl său.

Dupa ce a petrecut noaptea la popas, Peter aşteaptă pentru Ethan pentru a merge la toaletă. Odată ce Ethan este plecat, Petru goleşte de închiriere de maşini de toate elementele lui Ethan şi fura masina, lăsând în urmă Ethan. Planul de aproape de lucrări până la anunţuri Petru că cenuşa de cafea-conserve lui Ethan de tatăl său se află încă în maşină. Te simti vinovat, Petru se întoarce la restul pentru a opri şi acţionează ca el a fost întotdeauna să vină înapoi.

Ethan unităţi în timp ce Petru se odihneasca. După un timp de conducere, Ethan adoarme la volan şi accidente rutiere. La un spital din Dallas, Peter, care are un brat rupt si trei coaste fisurate, este preluat de către prietenul lui Darryl (Jamie Foxx). Peter fără tragere de inimă decide să ia de-a lungul Ethan. Oprindu-se la casa lui Darryl, Peter descoperă că, la nouă luni în urmă, Darryl şi Sarah petrecut ceva timp impreuna. Aceste informaţii duce la Ethan Darryl acuza de a fi tatăl copilului nenăscut posibil de Sarah şi lui Petru.

3 Recenzii

  1. demetraaida spune:

    Dragutz film!

  2. Rozette spune:

    Frumos!

  3. elena spune:

    Merita vazut!

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: