Cop Out Online Subtitrat

Cop Out Online Subtitrat

Cop Out Online 2010, un film despre doi politisit, Jimmy, rol jucat de Bruce Willis si Paul, rol jucat de Tracy Morgan care isi sarbatoresc al 9-lea an ca parteneri in cadrul NYPD(New York Police Department). Fata lui Jimmy, Ava (Michelle Trachtenberg) se marita, iar pretul pentru buna desfasurare a nuntii este de 50000 de […]

Actiune, Comedie Online

Cop Out Online 2010, un film despre doi politisit, Jimmy, rol jucat de Bruce Willis si Paul, rol jucat de Tracy Morgan care isi sarbatoresc al 9-lea an ca parteneri in cadrul NYPD(New York Police Department). Fata lui Jimmy, Ava (Michelle Trachtenberg) se marita, iar pretul pentru buna desfasurare a nuntii este de 50000 de dolari.

Filmul Cop Out Online cu subtitrare in limba romanaDesi al 2-lea sot al fostei sotii s-a oferit sa plateasca pentru nunta, Jimmy se ambitioneaza sa gaseasca o cale de a gasi banii necesari astfel incat Roy sa nu rada de el. Paul, un adevarat cop, este ingrijorat ca sotia sa il inseala, asa ca instaleaza o camera video intr-un ursulet out de plus.

In timp ce Jimmy a dat spre vanzare o cartonas de baseball din 1952 cu Andy Pafko, Paul isi cheama nevasta. Cop Out online il prezinta acum pe Jimmy cum este talharit de Dave (Sean William Scott), care ii fura cartonasul si arma favorita a lui Paul. Acestia afla ca Dave e pe cale sa dea “lovitura” la o casa in acea noapte. Jimmy il aresteaza pe Dave si descopera ca acesta a vandut cartonajul si arma pentru droguri. Jimmy se uita la caseta din ursuletul de plus al lui Paul si nu vede nimic. Se dug la un dealer, Poh Boy, care le spune ca ar avea cartonasul daca cei doi i-ar putea face rost de o masina care a fost furata. Fac rost de masina, dar in portbagaj gasesc o femeie, pe nume Gabriela. Paul se uita mai tarziu pe caseta si isi da seama ca a fost mintit de Jimmy : isi vede sotia cu un alt barbat in dormitor.

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: