Clash of the Titans Online Subtitrat

Clash of the Titans Online Subtitrat

Filmul Clash of the Titans online gratis subtitrat in limba romana ne duce inapoi in timp in orasul grec – Argos unde un razboi e pe cale sa explodeze intre oameni si zei. La inceput se face o introducere narativa despre cei trei zei care s-au luptat cu titanii acum mult timp: Zeus (Liam Neeson), […]

Actiune, Aventura, Drama, Fantezie Online

Filmul Clash of the Titans online gratis subtitrat in limba romana ne duce inapoi in timp in orasul grec – Argos unde un razboi e pe cale sa explodeze intre oameni si zei. La inceput se face o introducere narativa despre cei trei zei care s-au luptat cu titanii acum mult timp: Zeus (Liam Neeson), Poseidon (Danny Huston) si Hades (Ralph Fiennes). Hades a fost cel care a oferit metoda de a-i invinge pe Titani – creatia sa – Kraken-ul. Dupa ce Titanii au fost infranti, Zeus a creat oamenii si a ramas stapan asupra lor, Poseidon a domnit asupra marilor si oceanelor, dar Hades – a fost inselat de catre Zeus si a fost fortat sa fie stapan peste Lumea de Jos.

Server 1 Filmul Clash of the Titans online 2010 subtitrat in limba romana – varianta dvdrip


Server 2Un pescar pe nume Spyros gaseste un cufar pe mare iar in el descopera un copil, si pe mama sa dar care decedase. Spyros se decide sa il creasca pe copil si ii pune numele Perseus. Ani mai tarziu, Perseus si familia sa erau la pescuit cand asista fara a vrea la un grup de soldati din Argos care distrug o statuie a lui Zeus – ca o declaratie de razboi adusa zeilor. Hades apare si comanda harpiilor sa-i masacreze pe soldati inainte ca el insusi sa distruga barca familiei lui Perseus. Baiatul incearca sa-si salveze familia, dar in zadar.

După ce fratele său Hades il convinge pe Zeus sa-i pedepseasca pe cei de pe Argos pentru sfidare lor, Hades apare în oras. In urma unei mici confruntari se dezvăluie ca Perseu a fi fiul lui Zeus semizeu, şi îmbătrânirea Cassiopeia la moarte, Hades ameninţă că, dacă Prinţesa Andromeda nu este sacrificat la Kraken, Argos va fi distrus în zece zile. Hermes, zeul mesager, abordări pe Zeus Olympus, dezvăluind locul de Perseus, fiul său. În timp ce Hermes sugerează oferind Perseu sanctuar, Zeus declară că el va fi lăsată la soarta lui, împreună cu alte muritori necredincios.

Regele solicită ajutorul Perseu după ce este bătut şi ameninţat să fie aruncat într-o groapă de foc. Perseu refuză iniţial şi devine blocat în temnita, pana cand intalneste Io, o femeie care nu are varsta, ca pedeapsa pentru refuzul de a fi sedusi de Ares Dumnezeu. Io arata apoi concepţia lui a fost o pedeapsă realizat de Zeus pe Acrisius, fostul rege din Argos, care a fost căsătorit cu Danae, pentru acţiunile sale împotriva zeilor.

Nota 6/10 din 16000 de voturi
Actori :
Sam Worthington … Perseus
Liam Neeson … Zeus
Ralph Fiennes … Hades
Jason Flemyng … Calibos / Acrisius
Gemma Arterton … Io

4 Recenzii

 1. glumytza_seth spune:

  super tare filmul:X…exceptional…abia astept sa apara si partea a doua:D…nota 10

 2. aura spune:

  chiar mi-a placut ,a fost bun si plin de suspans

 3. Ghinea Virgil spune:

  super misto,merita vazut.

 4. Holly spune:

  Super filmul , o perrdeie de timp doar daca nu inveti ceva din el.Se auzea la radio o predica despre fanaticii islamisti , pai unor catolici le lipseste doar disperarea arabilor pentru descarca o arma intr-o piata aglomerata Nu exista religie perfecta ! insa mai mereu a fost folosita ca o metoda de control a populatiei. Religia mea : Cred in Dumnezeu !

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: