Baby Looney Tunes – dublat in romana Online Subtitrat

Baby Looney Tunes – dublat in romana Online Subtitrat

Baby Looney Tunes Eggs-traordinary Adventure online dublat in romana – este un serial Canadian-American animat, similar cu Muppet Babie, in care regasim personajele Looney Tunes. animated television series that shows Looney Tunes characters as toddlers. It was produced by Warner Bros. Animation. Server 1: Filmul Baby Looney Tunes online dublat in romana Personajele principale sunt: […]

Animatie Online

Baby Looney Tunes Eggs-traordinary Adventure online dublat in romana – este un serial Canadian-American animat, similar cu Muppet Babie, in care regasim personajele Looney Tunes. animated television series that shows Looney Tunes characters as toddlers. It was produced by Warner Bros. Animation.

Server 1: Filmul Baby Looney Tunes online dublat in romanaPersonajele principale sunt:

Bugs Baby – El este indicat a fi cea mai veche dintre copii, pe care îl validează ca lider. conducerea Lui toate acestea, nu au tendinţa de a provoca dispute, în special cu Lola şi Daffy.
Baby Daffy – Adesea, el este de la sine indulgent şi vrea întotdeauna câştig sale personale. Atunci când apar probleme, el consideră că este el însuşi care este tratat nedrept, nu observe inconvenient provocat pe ceilalti. Jumătate din timp, el nu înseamnă spectacol şi bune intenţii.
Baby Tweety – cel mai tânăr şi mai mic de gasca. Descris ca BrainStormer, pentru că el vine cu idei atunci când alţii sunt în stare proaspătă din ele. El este foarte sensibil cu privire la cadrul său mici (pe care el trebuie să depăşească în cele mai multe episoade centrată în jurul lui) şi curios despre ceea ce el întâlneşte.
Baby Sylvester – La ori el este timid şi ezitant şi el face o tinta usoara pentru Daffy de farsă şi comerţul cu. El este rar văzut folosind ghearele lui. Ii place sa atraga atentia de la Bunica mai mult decât ceilalţi.
Baby Lola – Ea este al doilea în plumb după bug-uri, dar, uneori, ea preia. independenţa ei este mai mare decât ceilalţi şi are tendinţe mai băieţesc decât celelalte fete
Baby Taz – Taz fel de mult cum este cuminte, el adesea greşeli diverse obiecte pentru alimente şi pauze, uneori, lucrurile cu spin lui. El are un sentiment de distracţie care depăşeşte toate celelalte şi el este predispus la a fi un copil plânge.
Granny – Ea oferă dragoste şi profesionale de îngrijire pentru copii pentru a le menţine fericit. Copii sunt fascinat şi atinse de înţelepciunea ei şi abilitatea ei de a depăşi problemele atunci când acestea apar.
Baby Petunia – Ea adesea tije cu Melissa. Ea este mai inteligent decât alţi copii cu insaţiabilă curiozitate.
Baby Melissa – Ea adesea tije cu Petunia. Ea este un fel extrem de ambiţios şi gândite cu un caracter bun, dar uneori ea poate fi un ciudat de control şi de a lua pe nervi altora.
Floyd Minton – nepotul Bunica lui. Uneori el este coplesit de responsabilitatea de el ia pe copii, dar el este hotărât să nu pentru a lăsa Granny jos. El ţine de multe ori un ochi pe unul dintre copii individuale în fiecare episod în timpul Sezonul 2.

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: