American Pie Presents Beta House Online Subtitrat

American Pie Presents Beta House Online Subtitrat

American Pie Presents Beta House online cu subtitrare in limba romana: Erik si Cooze au inceput facultatea si aplica pentru a fi acceptati in fratia Beta House, al carui presedinte este legendarul Dwight Stifler. Dar haosul se instaureaza cand fraternitatea tocilarilor ameninta acest dezamat iar acum cei din Beta trebuie sa lupte pentru dreptul lor […]

Comedie Online

American Pie Presents Beta House online cu subtitrare in limba romana: Erik si Cooze au inceput facultatea si aplica pentru a fi acceptati in fratia Beta House, al carui presedinte este legendarul Dwight Stifler. Dar haosul se instaureaza cand fraternitatea tocilarilor ameninta acest dezamat iar acum cei din Beta trebuie sa lupte pentru dreptul lor de a petrece.

Server 1: American Pie Presents Beta House online cu subtitrare in limba romanaAtunci când ajunge la colegiu, Erik este dezamăgit de faptul că el şi Cooze for fi in camere separate, cu Cooze într-o cameră. Erik nu mai este cu Tracy, prietena sa in ultimul film, ca ea l-au părăsit pentru fostul ei prieten, Trent. Erik intalneste o fata pe nume Ashley in bai coed, curtoazie a partidului său predispuse la vărul Dwight obsedata de sex. Lucrurile par să meargă bine, până când Erik urineaza pe pantalonii lui. Erik frunze, şi îndeplineşte camera sa-mate şi viitor BETA frate, Bobby. Erik este incasari de afară ca Bobby este de a face sex cu Bratwurst în timp ce prietena lui de gătit şi angajarea în Erik incomode “Noţiuni de bază să ştiu de tine scenă.” băieţii trec printr-o lungă listă de studii pentru a obţine în fraternitate BETA: obtinerea fundurile lor semnat de o stripteuză, sex cu un profesor, căsătorindu-un prieten de sex masculin în Canada, şi plasarea unui struţ trăiesc în casă fraternitate geek.

După ce au îndeplinirii misiunii lor finală, care implică fura ceva din casa geek, Edgar, presedintele geek lui, provocările Rezervat pentru Olimpiada greacă. Cel care pierde va renunta la statutul lor şi de a fi evacuati din casa lor. Acesta este dezvăluit de către Rock, fostul răzbunare Dwight lui, că, din cauza unei altercaţie între Edgar şi o oaie, fraternitate întreaga Rock a fost dat afara campusului. Dwight este ezitant, dar Rock afirmă că ceea ce au fost o rivalitate şi că “duşmanul duşmanului meu este prietenul meu.”

13 Recenzii

 1. aioanei constantin spune:

  este bestial acest film

 2. georgge spune:

  imi poate spune cineva cum se numeste melodia de la prima petrecerea ???

 3. elena spune:

  o adevarata comedie!!!!merita vazut!

 4. axy spune:

  super tare baaaaaaaaaaaaa

 5. dady spune:

  super tare filmul chiar daca l-am vazut de mai multe ori tot tare ramane;)

 6. george spune:

  cel mai mistoo film de comedie iti vine sa-lvezi de nenumarate ori la rand smecher film

 7. sebaaaaa spune:

  Sooooooooooooper si lam vazut de mai multe ori :*:X

 8. bau bau spune:

  cel mai tare FILM din LUME

 9. oana spune:

  cele mai tari filme :))) :P

 10. ionut spune:

  super tare filmul ….. absolut genial

 11. paul_stelian spune:

  ce tareee e tare si sexy!!

 12. florin spune:

  imi place

 13. alex spune:

  Cel mai tare film de poate exista:X..Cea mai tare serie de filme…Niste oameni geniali

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: