2012 Film Online Subtitrat

2012 Film Online Subtitrat

Filmul 2012 online cu subtitrare in limba romana : În anul 2009, doctorul Adrian Helmsley, care era un geolog american îl vizitează pe astrofizicianul Satnam Tsurutani, de la care află că temperatura Pământului crește din cauza unor explozii solare. Adrian anunță Casa Albă despre pericolul iminent, iar președintele SUA Thomas Wilson inagurează un proiect secret […]

Actiune, Aventura, Drama, Sf, Thriller Online

Filmul 2012 online cu subtitrare in limba romana : În anul 2009, doctorul Adrian Helmsley, care era un geolog american îl vizitează pe astrofizicianul Satnam Tsurutani, de la care află că temperatura Pământului crește din cauza unor explozii solare. Adrian anunță Casa Albă despre pericolul iminent, iar președintele SUA Thomas Wilson inagurează un proiect secret prin care încearcă să asigure supravețuirea rasei umane. Aproximativ 400 000 de oamenii sunt aleși să urce în aceste arci care sunt construite în China, Cho Ming.

Filmul 2012 online gratis subtitrat in limba romanaÎn 2012, Jackson Curtis este un scriitor de SF în Los Angeles, care are și un job part time ca și șofer de limuzină pentru miliardarul rus Yuri Karpov. Acesta află despre despre pericolul care pândește pământul și că guvernul american ținea secret acest cataclism, fapt care este prezis și de calendarul mayaș care se termină brusc în anul 2012. Din acest moment pentru Curtis și familia sa începe o cursă contra cronometru, încercând să prindă la timp navele care vor salva omenirea. Toate aceste lucruri sunt aflata de tânărul scriitor în momentul în care își ia copii și pleacă la într-o excurise în Parcul National Yellowstone. Aicea descoperă că guvernul a resctricționat mai multe zone ale parcului și astfel intră în contact cu autoritățile americane. Din acest moment Curtis devine suspicios și până când se întoarce înapoi LA, dezastrul pe pământ începe. Dacă Curtis și familia sa va reuși să scape din acest infern, veți putea afla numai urmărind filmul 2012.

11 Recenzii

 1. stefan spune:

  un film interesant al regizorului, dar contine citeva neadevaruri in ceea ce prezic preotii civilizatiei Maya. Dar fiind un film s.f. , se pot accepta.

 2. EellaA spune:

  e genial filmul merita vazut

 3. oana spune:

  asa vreau sa pateasca barbati pervessi care vor nu mai banir

 4. leo barosanu spune:

  asa as vrea sa pateasca iubita mea oana ca e perversa rau
  s

 5. oana spune:

  an filmul acesta ar trebui sa joace leo barosanu ca joaca teatru bine

 6. COSTY spune:

  UN FILM TARE SI INTERESANT

 7. demetraaida spune:

  pt.fanii sf.merita vazut!ii dau 4 stelutze!

 8. ad_ryan spune:

  un film bun pt efecte speciale si sound

 9. emo spune:

  e super ok filmul,chiar merira vazut

 10. caubois spune:

  e bun filmul chiar merita sa va fut

 11. Superfilm vere merita sa-l vedeti spune:

  mank l-a filmeu asta am plans

Posteaza un comentariu

Nume: 

Email: